FORBEDRING AV MENNESK HELSE
NY-O3® Krillolje har mange helsemessige anvendelser på grunn av sin unike, naturlige sammensetning av omega-3s EPA og DHA, fosfolipider og kolin.
OMEGA-3 FETTSYRE
Disse essensielle fettsyrene er et av de mest undersøkte næringsstoffene, med et bredt spekter av helsemessige fordeler for hjertet, øynene, leveren og hjernen.

FOSFOLIPIDER

Fosfolipider hjelper omega-3s å integrere seg i blodcellemembranene, noe som fører til et høyere nivå av omega-3s i kroppens organer sammenlignet med de fleste fiskeoljer.

KOLIN

Kolin er et essensielt næringsstoff for mange kroppsfunksjoner som nervesignalering, lever- og muskelfunksjon. Kroppen vår kan ikke tjene nok, derfor må vi skaffe den fra kostholdet vårt.

ASTAXANTIN
Denne naturlige antioksidanten gir krillolje sin røde farge, men beskytter også oljen mot oksidasjon, og eliminerer behovet for å tilsette konserveringsmidler.

NY-O3® KRILL OLJE FOR HJERN
Fosfolipider hjelper til med transport av omega-3 DHA over hjernehinnen. Omega-3s spiller nøkkelroller i riktig struktur og funksjon av hjernecellemembraner og utilstrekkelige nivåer kan føre til negative effekter på hjernens funksjon.
NY-O3® KRILL OLJE FOR ØYNE

Omega-3 er spesielt viktig for å holde øynene sunne, med den høyeste konsentrasjonen av DHA i kroppen som finnes i netthinnen. Omega-3 DHA hjelper øynene dine med å se og tilpasse seg forskjellige lysforhold.

NY-O3® KRILL OLJE FOR HJERTET
Krillolje har vist seg å ha gunstige effekter relatert til hjertehelse, for eksempel å senke fastende triglyseridnivåer som er en risikofaktor for hjertesykdom. Både kolin og omega-3 som finnes i krillolje fungerer sammen for å holde hjertet sunt.
NY-O3® KRILL OLJE FOR LIVER
Kolin og omega-3-er er viktige for å opprettholde sunn leverfunksjon og hjelpe til riktig metabolisme av fett. Leveren er et viktig organ som hjelper til med å regulere nivåene av næringsstoffer i blodet vårt. Det er viktig for god helse å beskytte mot skade.
NY-O3® KRILL OLJE FOR FUGER
Omega-3s spiller en viktig rolle i å regulere betennelse i kroppen, noe som kan ha en avgjørende betydning for å beskytte leddene våre gjennom livet. Å opprettholde et optimalt nivå av omega-3s hjelper leddene våre til å fungere på sitt beste.
NY-O3® KRILL OLJE FOR HUD
Omega-3s spiller en rolle i å modulere hydratisering og elastisitet i huden. Å opprettholde riktig hydrering av huden hjelper til med å forhindre tørrhet og holder huden følelse glatt og myk.
NY-O3®
Gjør deg
yngre
BESKYTT TELOMERE LENGDE OG FOREBYGG SELVSINNS
Å ta NY-O3® krillolje kan øke Telomerase-aktiviteten, beskytte telomerlengden og bidra til å bremse aldringsprosessen og forhindre aldring av celler.
AKTIVER HJERNFUNKSJON & FORBEDRING AV KOGNITIV MANGLIGHET

Å ta NY-O3® krillolje kan forbedre hukommelse og beregningsevne og forhindre alle aldersrelaterte sykdommer forårsaket av hjerne aldring.

Telomerase-aktivitet bestemmer telomerlengden. Telomerforkortelse fører til celle aldring og aldring av mennesker. Forbedring av telomeraktiviteten kan opprettholde telomerlengden og forsinke cellens aldringsprosess.

GJENNOM VASKULÆRE ENDOTELEL CELLER og REDUSER VASKULÆR ALDER
Hvis du tar NY-O3® krillolje, kan det redusere vaskulær stivhetsindeks betraktelig og forbedre vaskulær helse, og reversere vaskulær aldring.

PROMOTE HUDDYDRASJON & BESKYTTELSEFRA UV-RALER

MOTSTÅ OKSIDERING OG REVITALISERING AV ALDRENDE HUD


Omega-3 og astaxanthin i krill olje er en slags naturlige antioksidanter, som beskytter huden mot miljøskader og forbedrer hudens motavfallsfunksjon.

NY-O3®

Gjør deg mer energisk

FORBEDRING AV BLODSIRKULASJON & FJERNING AV BLODSTASIS
NY-O3® Krillolje kan redusere blodfettet, øke blodets oksygenkapasitet og forbedre blodstrømmen , for å eliminere tretthet og forbedre mikrosirkulasjonen.

LISTERING AV STRESS OG FORBEDRING AV KJEMPELSE

NY-O3® Krillolje har nevrobeskyttende funksjon, som bidrar til å redusere stress og forbedre livskvaliteten. Fosfolipider spiller en viktig rolle i cellemembranens fluiditet, lindrer stress og forbedrer humøret.

FORBEDRING AV MITOCHONDRIAL FUNKSJON og GENERERING AV ENERGI

Ved å fremme glykogenreserven og redusere oppbyggingen av melkesyre , kan det bidra til å lindre idrettsutmattethet.

TLactic acid er et mellomprodukt av glukosemetabolismen i kroppen under trening.


På grunn av den relative overdreven trening, som overskrider intensiteten av aerob trening, kan melkesyre produsert i kroppen ikke spaltes ytterligere ned i vann og karbondioksid på kort tid. Oksygentilførsel er utilstrekkelig for å danne anaerob metabolisme, noe som fører til akkumulering av et stort antall overdreven produkter melkesyre i kroppen. Akkumulering av melkesyre kan forårsake lokal muskelsårhet.

NY-O3. ECO Harvesting         NY-O3. FlEXITECH         NY-O3. GMP         NY-O3. ISO         NY-O3. NON GMO Project         NY-O3. PURE KRILL OIL         NY-O3. SGS